The Orange Mane -  a Denver Broncos Fan Community

The Orange Mane - a Denver Broncos Fan Community (http://www.orangemane.com/BB/index.php)
-   Announcements, Features and Feedback (http://www.orangemane.com/BB/forumdisplay.php?f=29)
-   -   You Speakee Chinese? (http://www.orangemane.com/BB/showthread.php?t=23858)

TexanBob 03-15-2005 12:21 PM

You Speakee Chinese?
 
Just thought somebody would like to know that my IE browser now asks me to download Chinese language sets on 2/3rds of these Google banner ads. I tell it "no" every time so it keeps coming back.

The Google ads then pop up with some blocks after the word Google.

Don't know what can be done about but I hate downloading crap like that which just ties up space on the hard drive.

shakenbake 03-15-2005 01:30 PM

I'm learning to speak Chinese.

Billy Clyde Puckett 03-15-2005 04:58 PM

I was having the same issue yesterday - I checked the box to not download any other languages and the IE pop up has stopped.

TexanBob 03-15-2005 06:47 PM

Quote:

Originally Posted by Big Guy
I was having the same issue yesterday - I checked the box to not download any other languages and the IE pop up has stopped.

I was hoping not to do that in case there was a time I needed a new language but that is definitely one solution. I'm going to wait it out a couple of days first. Then I'm going to check to see if somebody in Hong Kong is hacking my computer. :)

Arkansas Bronco 03-15-2005 07:37 PM

Having same problem myself somethin else is wrong dont think it is us ;-)

L.A. BRONCOS FAN 03-15-2005 09:48 PM

You mean this?

http://mywebpage.netscape.com/elmer6963/charset.jpg

So it isn't just me...

Taco John 03-16-2005 05:46 PM

I have no idea what's going on there... I'll check in with Google...

SouthStndJunkie 03-16-2005 06:39 PM

I ate Chinese the other day.

Sesame chicken.

SSJ

alkemical 03-16-2005 09:26 PM

i had egg foo young

REB 03-17-2005 01:59 PM

That happened to me too the other day. I also finally just clicked on the never download language whatever and it stopped. sum ting wong?

REB

1-2-3-BRONCOS!!!!!!!

Bronx33 03-17-2005 08:56 PM

End it all and get firefox............

Poclman 03-17-2005 09:44 PM

Ruh-Roh
 
http://minutillo.com/steve/weblog/im...ao-glowing.jpg

This shiat's getting scary now, TJ.

Taco John 03-18-2005 01:01 PM

So far nothing back from Google on this... I'm not getting the error, so I'm not sure what to do without hearing back from Google.

Rock Chalk 03-18-2005 05:58 PM

Quote:

Originally Posted by TexanBob
I was hoping not to do that in case there was a time I needed a new language but that is definitely one solution. I'm going to wait it out a couple of days first. Then I'm going to check to see if somebody in Hong Kong is hacking my computer. :)

If you are running XP, you dont need to worry. Click the No option and tell it to not download anymore languages. If you need another language later on for whatever reason, XP has them all and language support for all programs.

I have the East Asian character set installed because of my Japanese related work and with it comes Chinese so I have never had the problem you have but the solution is easy enough.

watermock 03-18-2005 08:40 PM

Quote:

Originally Posted by SouthStndJunkie
I ate Chinese the other day.

Sesame chicken.

SSJ

I had Happy Ending, by myself. :moody:

Sodak 03-19-2005 01:30 PM

What would you guys do if you run WinMe?

I'm not sure if I'm having the same problem, but sometimes when I click out of or on a thread a big blank box appears. Could this be the same thing?

Sodak 03-19-2005 01:30 PM

It just happened again after the previous post.

Rock Chalk 03-21-2005 04:48 PM

Quote:

Originally Posted by Sodak
What would you guys do if you run WinMe?

I'm not sure if I'm having the same problem, but sometimes when I click out of or on a thread a big blank box appears. Could this be the same thing?

What would I do if I ran WinMe?

Go buy XP.

I had ME for about two months and it was absolutely positively without a doubt the worst piece of sh*t software ever assembled on this planet or any other planet.

Sodak 03-21-2005 08:45 PM

Quote:

Originally Posted by AlecRaenos
What would I do if I ran WinMe?

Go buy XP.

I had ME for about two months and it was absolutely positively without a doubt the worst piece of sh*t software ever assembled on this planet or any other planet.

I've heard that. The thing is, i've never had a problem with it at all before. I run Win2000 Pro on all my other machines tho. Maybe I should put 2000 Pro on this one?

I did install the Firefox browser and it fixed, or avoids the problem, but now I'm not sure what the hell I'm doing with it. Firefox seems to load a lot slower.

Any advice?

Thanks...

alkemical 03-21-2005 08:59 PM

2000pro isn't too bad -


All times are GMT -7. The time now is 06:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.