PDA

View Full Version : Sig Pics


Doc«
08-14-2004, 10:06 PM
This may sound stupid but how in the hell do you add a sig pic┐?┐?..........I have looked all over hell and I'll be damned if I can find an option that allows one to be added..........any help would be greatly appreciated.

Blueflame
08-14-2004, 11:24 PM
This may sound stupid but how in the hell do you add a sig pic┐?┐?..........I have looked all over hell and I'll be damned if I can find an option that allows one to be added..........any help would be greatly appreciated.

On the upper left hand side of the page, in the links bar, you'll see "User CP". Click that, then Edit Signature.

Quite a few posters attach their sig pics to a thread in the Horse's Butt to get the url for the sig... or one can sign up for free gif storage at photobucket.com. They allow hotlinking. :thumbsup:

watermock
08-15-2004, 12:38 AM
use image

Doc«
08-15-2004, 12:31 PM
Thanks for the info but for whatever reason it dont work.

Blueflame
08-15-2004, 09:35 PM
Thanks for the info but for whatever reason it dont work.

OK, to troubleshoot, maybe we need to pin down just where the problem is ... the first question involves the type of file... and size... the pic is. Can you attach it on the sig threads in the Butt? It could be the wrong type of file... or possibly too large.

Doc«
08-16-2004, 12:49 PM
OK, to troubleshoot, maybe we need to pin down just where the problem is ... the first question involves the type of file... and size... the pic is. Can you attach it on the sig threads in the Butt? It could be the wrong type of file... or possibly too large.


The problem is there isn't an option in user cp to attach a sig pic........now I tried using th IMG option but it calls for a url and there is no url for the pic I have saved on my puter........this is the type of pic I was trying to use and its size should ok..........16.4kb 208x300

Blueflame
08-16-2004, 01:58 PM
The problem is there isn't an option in user cp to attach a sig pic........now I tried using th IMG option but it calls for a url and there is no url for the pic I have saved on my puter........this is the type of pic I was trying to use and its size should ok..........16.4kb 208x300

If the pic you attached to this post is the one you want to use, you can just right-click on the picture and then click on "properties" and it will give you the url for the attachment, which you can then copy and paste in "edit signature".

For another pic, you can attach it to a post (there are threads in the Butt that people have started for that very purpose) and do the same thing (right-click, "properties").

Another option is to go with the free account at photobucket and upload your picture there, copy and paste that url and you're good to go.

Hope that helps... :)

orangeatheist
08-17-2004, 04:25 PM
This is good info...but I'm with Doc on one respect..

How do you upload the pic from your own computer?

Blueflame
08-17-2004, 04:52 PM
This is good info...but I'm with Doc on one respect..

How do you upload the pic from your own computer?

For a sig, you have to upload the pic as an attachment to a post... on the "reply to thread" page, below the text box, you'll see "Additional Options"... the second one down is "Attach Files" (Manage Attachments). Clicking on that allows you to browse your computer to find the file you want to upload.

Once the picture is uploaded, it has an orangemane attachment url... which can then be pasted into the sig box.

orangeatheist
08-17-2004, 04:57 PM
For a sig, you have to upload the pic as an attachment to a post... on the "reply to thread" page, below the text box, you'll see "Additional Options"... the second one down is "Attach Files" (Manage Attachments). Clicking on that allows you to browse your computer to find the file you want to upload.

Once the picture is uploaded, it has an orangemane attachment url... which can then be pasted into the sig box.


Oh wow!! I could kiss ya! I hadn't noticed that before! Wheee!


....

Heh heh heh.... :brokehalo

Blueflame
08-17-2004, 06:05 PM
Oh wow!! I could kiss ya! I hadn't noticed that before! Wheee!


....

Heh heh heh.... :brokehalo


;D :thumbsup:

DivineLegion
08-17-2004, 07:21 PM
http://www.nfl.com/u/nfl/photos/nfl11fe_lower.jpg

Doc«
08-17-2004, 08:20 PM
For a sig, you have to upload the pic as an attachment to a post... on the "reply to thread" page, below the text box, you'll see "Additional Options"... the second one down is "Attach Files" (Manage Attachments). Clicking on that allows you to browse your computer to find the file you want to upload.

Once the picture is uploaded, it has an orangemane attachment url... which can then be pasted into the sig box.

I tried even that and all I got was a red X......... :'(

Blueflame
08-17-2004, 08:29 PM
I tried even that and all I got was a red X......... :'(

Tell you what, if you post the pic you want, I'll save it and upload it to my photobucket account and then it should work.

Doc«
08-17-2004, 08:38 PM
Tell you what, if you post the pic you want, I'll save it and upload it to my photobucket account and then it should work.


Oh you are just too sweet for helping a dumb old cowpoke like me

I resized the pic so it would fit.

Blueflame
08-17-2004, 08:41 PM
Oh you are just too sweet for helping a dumb old cowpoke like me

I resized the pic so it would fit.

Nice pic...

I'll get it uploaded and post the new url. :D

on edit:

This url should work for you, Doc. I'm adding an extra character (*) so that the code shows (rather than posting the pic)... when you paste it, just take out the *, add the [IMG] tags and you should be good to go. :thumbs:

http://img.photobucket.com/albums/v37/Blueflame91315/front.jpg

Blueflame
08-17-2004, 11:08 PM
I think the reason you got the 404 error is the extra (*) in the url... if you copy the addy and paste it into the sig url box, take out the (*), it should work.

Doc«
08-17-2004, 11:23 PM
Well damn Blueflame.........I sure cannot fault you for trying and I thank you for all your efforts but for whatever reason it is not going to work.

BTW what the hell happened to my post...........ITS GONE!!


I have tried it every possible way to no avail...........I'm just doomed I guess.LOL

Blueflame
08-17-2004, 11:52 PM
Well damn Blueflame.........I sure cannot fault you for trying and I thank you for all your efforts but for whatever reason it is not going to work.

BTW what the hell happened to my post...........ITS GONE!!


I have tried it every possible way to no avail...........I'm just doomed I guess.LOL

Try this...

(IMG)http://img.photobucket.com/albums/v37/Blueflame91315/front.jpg(/IMG)

Only... instead of ( and ), use [ and ]

Doc«
08-17-2004, 11:56 PM
Try this...

(IMG)http://img.photobucket.com/albums/v37/Blueflame91315/front.jpg(/IMG)

Only... instead of ( and ), use [ and ]

Ok I'll try it once more :thumbsup:

Ohhhhhhhhhh shiiiiiiiiiiiiiit..............I give up......LMFAO :hitself: :hitself: :hitself:

Blueflame
08-18-2004, 12:03 AM
Ok I'll try it once more :thumbsup:

Ohhhhhhhhhh shiiiiiiiiiiiiiit..............I give up......LMFAO :hitself: :hitself: :hitself:

Still no luck?

Doc«
08-18-2004, 12:04 AM
Still no luck?

Nope :pity:

Blueflame
08-18-2004, 12:09 AM
Nope :pity:

That's really weird. I can't imagine why it's not working...

On edit: I have an idea... let me check something.

Doc«
08-18-2004, 12:11 AM
That's really weird. I can't imagine why it's not working...

http://img.photobucket.com/albums/v37/Blueflame91315/front.jpg

I cannot either, but after pasting it in the img box that damn red X is all I get.

Blueflame
08-18-2004, 12:21 AM
I cannot either, but after pasting it in the img box that damn red X is all I get.

On the reply page, directly below the text box and "submit reply", "preview post" buttons, (in Additional Options, Miscellaneous Options) there's a check box that says "show your signature"... is that box checked on your replies?

Doc«
08-18-2004, 11:22 AM
On the reply page, directly below the text box and "submit reply", "preview post" buttons, (in Additional Options, Miscellaneous Options) there's a check box that says "show your signature"... is that box checked on your replies?


This is all that appears in that area.

Additional Options
Miscellaneous Options
Automatically parse links in text
Disable smilies in text Attach Files
Valid file extensions: bmp doc gif jpe jpeg jpg pdf png psd txt zip

Thread SubscriptionNotification Type:

Rate Thread
If you like, you can add a score for this thread.
Choose a rating

There is no option for "show your signature"

Blueflame
08-18-2004, 11:36 AM
This is all that appears in that area.

Additional Options
Miscellaneous Options
Automatically parse links in text
Disable smilies in text Attach Files
Valid file extensions: bmp doc gif jpe jpeg jpg pdf png psd txt zip

Thread SubscriptionNotification Type:

Rate Thread
If you like, you can add a score for this thread.
Choose a rating

There is no option for "show your signature"

Do you know what type of "message editor" you've selected? To find out, check User CP>Edit Options. Scroll past "login and privacy", "messaging and notification" "thread and display options" and "date and time options" to "miscellaneous options" which is where you'll find the 'message editor interface"... my browser shows two options: basic editor, with a simple text box, and standard editor, with extra formatting controls. If you have it set on "basic editor", that just might be the problem. I'll try it myself to see if that makes a difference.

Doc«
08-18-2004, 11:45 AM
Do you know what type of "message editor" you've selected? To find out, check User CP>Edit Options. Scroll past "login and privacy", "messaging and notification" "thread and display options" and "date and time options" to "miscellaneous options" which is where you'll find the 'message editor interface"... my browser shows two options: basic editor, with a simple text box, and standard editor, with extra formatting controls. If you have it set on "basic editor", that just might be the problem. I'll try it myself to see if that makes a difference.


It is set to standard.......


Visible Post ElementsYou have the option to show or hide various elements of messages, which may be of use to users on slow internet connections, or who want to remove extraneous clutter from posts.
Show Signatures
Show Avatars
Show Images (including attached images and images in [IMG] code)

Also the above boxes are all checked........

Blueflame
08-18-2004, 11:52 AM
It is set to standard.......


Visible Post ElementsYou have the option to show or hide various elements of messages, which may be of use to users on slow internet connections, or who want to remove extraneous clutter from posts.
Show Signatures
Show Avatars
Show Images (including attached images and images in [IMG] code)

Also the above boxes are all checked........

Changing to the basic editor didn't make a difference with the "show your signature" option...

Hmmmm... this is weird.

Down at the bottom of the reply page at the bottom left, there's a little box that says Posting Rules... the lower part says...
vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Are all those options enabled?

Doc«
08-18-2004, 11:55 AM
Changing to the basic editor didn't make a difference with the "show your signature" option...

Hmmmm... this is weird.

Down at the bottom of the reply page at the bottom left, there's a little box that says Posting Rules... the lower part says...
vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Are all those options enabled?

All are set to ON.

Blueflame
08-18-2004, 11:57 AM
All are set to ON.

Weird... in that case, it should work.... maybe I'll run it past TJ and see if he has any ideas...

Doc«
08-18-2004, 11:58 AM
Weird... in that case, it should work.... maybe I'll run it past TJ and see if he has any ideas...


Ah that would be great, I appreciate that. :notworthy

Blueflame
08-18-2004, 12:00 PM
Ah that would be great, I appreciate that. :notworthy

We'll get it figured out... :thumbsup:

Doc«
08-18-2004, 12:03 PM
We'll get it figured out... :thumbsup:

If not I guess Its aint the end of the world.........I certainly do appreciate all your help.

Doc«
08-18-2004, 12:04 PM
WTF..........over.???

Blueflame
08-18-2004, 12:27 PM
WTF..........over.???

Now that's really weird... it's working.

Don't know what changed, but success is success! ^5

Doc«
08-18-2004, 12:41 PM
Now that's really weird... it's working.

Don't know what changed, but success is success! ^5


I thought I'd try it the link you gave me from photobucket once more and I dont know how but it worked this time..........thanks so much for all the effort you put into this.......its greatly appreciated. :notworthy

Blueflame
08-18-2004, 01:01 PM
I thought I'd try it the link you gave me from photobucket once more and I dont know how but it worked this time..........thanks so much for all the effort you put into this.......its greatly appreciated. :notworthy

No problem... I'm just glad it finally worked. That's an awesome sig. !Booya!

Doc«
08-18-2004, 01:04 PM
No problem... I'm just glad it finally worked. That's an awesome sig. !Booya!


Thank you, this is so weird, I have not changed a single thing and now its working fine.........I swear my puter is possessed sometimes :devil:

This is the one I originally wanted but couldn't find..........I like it even better.

Again thx for all the help

Rock Chalk
08-21-2004, 08:02 PM

broncolife
08-31-2004, 05:26 PM