PDA

View Full Version : Database error/ Mane keeps timing out 1/23


Kaylore
01-23-2012, 09:26 AM
Anyone else getting this?

Kaylore
01-23-2012, 09:27 AM
Side note, I was able to make this thread without doing the whole delete-the-title-except-for-one-letter-and-then-post-then-edit-the-title-back-in thing

alkemical
01-23-2012, 09:27 AM
FNORD!

Taco John
01-23-2012, 09:32 AM
Anyone else getting this?


I checked on this last night. There was some issue with the network backbone due to a traffic spike somewhere on the cloud. I should be cleared up by now.

I've been working on the thread posting issue. It's a tough nut to crack. It could be any number of things. I'm running down a list and trying to hit them all one by one. With any luck we'll get it solved.

Kaylore
01-23-2012, 09:43 AM
I checked on this last night. There was some issue with the network backbone due to a traffic spike somewhere on the cloud. I should be cleared up by now.

I've been working on the thread posting issue. It's a tough nut to crack. It could be any number of things. I'm running down a list and trying to hit them all one by one. With any luck we'll get it solved.

Thanks Isaac. I was able to post this thread without doing the edit thing, so maybe it worked.

Cutler4Life
01-23-2012, 09:52 AM
i think MacGruder broke it. There is only so much projecting a database can handle and coupled with all the witch hunts, well, it was only a matter of time before the third truth was determined to be total meltdown of the system. ;D

Goobzilla
01-23-2012, 11:22 AM
"The database is currently Foneco'd try again later"

Archer81
01-23-2012, 11:24 AM
QUATTRO!!!


:Broncos:

ColoradoDarin
01-23-2012, 12:29 PM
Got one about 5 mins ago, but reloaded and it came right up.

McDman
01-23-2012, 12:33 PM
i think MacGruder broke it. There is only so much projecting a database can handle and coupled with all the witch hunts, well, it was only a matter of time before the third truth was determined to be total meltdown of the system. ;D

Too many strawmen.

HILife
01-23-2012, 12:41 PM
Yes. Just got one. Actually I think it said network error, but wasn't really paying attention.

BroncoBeavis
01-23-2012, 09:36 PM
I couldn't post a thread at all for a good long while.

Then I made one and used underscores instead of spaces and it worked fine.

Might be kwinkedental though. Don't know.

Gort
01-23-2012, 09:40 PM
i think MacGruder broke it. There is only so much projecting a database can handle and coupled with all the witch hunts, well, it was only a matter of time before the third truth was determined to be total meltdown of the system. ;D

come clean. you're a freemason aren't you?

;)

Cutler4Life
01-23-2012, 10:46 PM
come clean. you're a freemason aren't you?

;)

well I'm free, not sure about the mason part. ;D

DBroncos4life
01-23-2012, 10:50 PM
It keeps telling me that the interwebs is down when other sites are working just fine. On a side note I've never once had a problem starting a thread with the full title.